Descoperă farmecul Pădurii Craiului pe bicicletă.

Esti iubitor de natură dar îți place să pedalezi în timp ce te bucuri de peisaje pitorești și te întâlnești cu oameni frumoși la vorbă?
În Pădurea Craiului te poți bucura de trasee pe drumuri asfaltate dar și pe cărări bătute de oameni în pădurile sălbatice.

Fie că îți dorești o plimbare liniștită cu copiii prin cătune, fie că explorezi zona alături de prieteni pe trasee mai tehnice, aici ai ocazia să te bucuri de trasee cu diferite grade de dificultate. Întinse pe o distață de peste 250 de km, 9 trasee marcate și hărți în format clasic sau digital – track-uri GPS, te vor ghida în tot acest ținut de poveste!

Cu mașina sau cu trenul poți îți iei cu tine bicicleta și să descoperi Pădurea Craiului în cel mai inedit mod! Dar te poți baza și pe centrele de închiriat biciclete din Roșia, Remetea și Șuncuiuș care îți asigură un echipament de calitate superioară în călătoria ta pe două roți.

Mirosul fânului din zecile de căpițe care dau viață dealurilor, vântul și lumina blândă din pădurile întinse de foioase te vor cuceri încă de la prima tură cu bicicleta!

Trasee de cicloturism

VIDEO