Jád-völgye

Egy ereszkedés, amelyet egyesek „epikusnak” neveztek vagy egy pazar útvonal a gerincen ez, röviden, a jelzet kerékpáros útvonalakból álló kínálat a Jád-völgye környékén.

Mindkét körút komolyan próbára teszi a fizikai erőnlétet és a fékeket, de megéri.

Megérkezve Ponoară faluba azt fogod érezni, hogy ide még vissza akarsz jönni, hogy még jobban megismerd ezeket a helyeket, kerékpáron vagy túrázva.

Azon túl, a Jád-völgyét Viságmezőtől elválasztó gerincen a táj lesz az, amitől eláll a lélegzeted … Persze, csak akkor, ha ezt nem tette még meg az emelkedő.

És innen, pedig, lefelé, megállás nélkül!

Kerékpáros turizmus a Jád-völgyében

Válassz ki útvonalat
Cicloturism Padurea Craiului Valea Iadului T

T6: Adrenalin

Útvonal Barátka – Remetelórév – Körösponor – a körösponori domb alatt – Jádvölgye – Csarnóháza – Barátka Útvonal hossza 25 kilométer Halmozott pozitív szintkülönbség 570 méter Idő 3 óra Nehézségi fokozat nehéz Útfelület aszfalt, kövezett út Fedezd fel ezt is a Jád-völgy mészkő falait, Körösponor falut, a lenyűgözően szép tájat, a Sebes-Körös völgyét Figyelem folyamatos emelkedő Körösponorig, meredek ereszkedő a...

Continue reading

Cicloturism Creasta Bulz T

T10: Király-erdő felsőfokon

Útvonal Csarnóháza – Jádremete – Caprei domb – Floroiu – Pin csúcs – Scoroşet-csúcs – Dealu Mare – Făneşti tanya – Sărăcel-völgy – Csarnóháza Útvonal hossza 50 kilométer Szintkülönbség 1.670 méter +, 1669 méter - Idő 7 óra Nehézségi fokozat nehéz Útfelület aszfalt, földút Fedezd fel ezt is két turista menedékhelyet; három kilátót; a Scoroşet-csúcsot – azt a...

Continue reading

Élmények a Jád-völgyében

Fedezd fel a Jád-völgyének a látnivalóit

Látnivalók a Jád-völgyében

Fedezd fel a Jád-völgyének a látnivalóit

Médiatár

A TE KALAND ÚTI CÉLOD