Experiente

Team Building

Padurea Craiului teambuilding munca de echipa

Asudaţi, dar mai sudaţi
Pădurea Craiului poate fi şi o destinaţie de... echipă

Specificul natural şi numeroşii operatori turistici specializaţi care îşi desfăşoară activitatea în această regiune, fac din Pădurea Craiului o destinaţie atractivă pentru activităţile de teambuilding.

O vorbă veche de când lumea zice că, dacă vrei să cunoşti un om cu adevărat, trebuie să-l duci în natură, să-l scoţi din mediul care îi este familiar.

Una din activităţile cel mai des solicitate de firmele dornice să îşi scoată în natură angajaţii este raftingul. Când eşti într-o barcă uşoară, aflată la voia curenţilor, împinsă către malul stâncos sau de-a dreptul în coronamentul copacilor care mângâie apa, nu trebuie să ţi se explice prea mult ce înseamnă „să tragi la aceeaşi căruţă”.

De la parcurgerea unor trasee în barcă pe apele învolburate ale Crişului Repede, la traseele de via-ferrata, până la tabere de supravieţuire, operatorii turistici care lucrează în zonă oferă companiilor programe complexe şi diverse, pentru echipe mari sau mici, pentru o zi, un week-end sau chiar o săptămână.

Operatorii care activează în Pădurea Craiului propun o gamă largă de programe adaptate în funcţie de necesităţile şi dorinţele clientului, de la simple drumeţii, la căţărare, via ferrata, rapel, parcurgerea unor peşteri speoturistice, până la realizarea unor mici proiecte de construcţii, organizarea taberelor de supravieţuire sau depăşirea unor situaţii dificile.

Alte activităţi de grup desfăşurate în aer liber îi învaţă pe participanţi cât sunt de importante strategia, comunicarea şi spiritul de echipă. Sesiunile de analiză de la final oferă celor prezenţi o „diagnoză” a echipei, dar şi soluţii pentru a transfera la locul de muncă experienţa acumulată în cadrul sesiunilor de team building.

Pentru detalii şi programe de team building croite pe măsura echipelor dumneavoastră, sunteţi rugaţi să contactaţi operatorii de turism activi din Pădurea Craiului.

Team building în Pădurea Craiului

! Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că activitățile în natură prezentate în acest material sunt activități cu potenţial de risc. Informaţiile prezentate vor fi folosite numai împreună şi ţinând cont de nivelul de experienţă şi gradul de antrenament pe care îl aveţi.

Asociația CAPDD Bihor nu poate fi făcută responsabilă pentru nici o daună fizică sau morală survenită în urma utilizării informaţiilor prezentate pe pagina web www.padureacraiului.ro.