Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.padureacraiului.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul www.padureacraiului.ro a fost creat in cadrul proiectului „Padurea Craiului, un loc mai bun de vizitat, un loc mai bun in care sa traiesti” cu scopul de a informa vizitatorii despre atractiile naturale, atractiile culturale, evenimentele, serviciile si activitatile ce pot fi desfasurate in cadrul singurei ecodestinatii turistice din judetul Bihor.

Informatiile din acest site web sunt cu titlu general si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului
www.padureacraiului.ro  de catre potentialii vizitatori. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI                                                   

Prezentul site este detinut in mod legal de Asociatia Centrul pentru Arii Protejate si Dezvoltare Durabila Bihor (denumita in continuare Asociatia CAPDD Bihor), cu sediul in Oradea, Piata 1 Decembrie 6, Etaj I, cam. 8, cod postal  410048, jud. Bihor, infiintata prin Sentinta civila nr. 10 / 8.02.2002, avand cod fiscal 14571970, reprezentata legal prin Presedinte Paul Iacabas.

Intregul continut al site-ului www.padureacraiului.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea Asociația CAPDD Bihor  (si a Partenerilor sai astfel identificati ) si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. 

Drepturi de proprietate intelectuala insemnand toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus, pot fi folosite de terti numai cu acordul scris al titularului lor. Folosirea fara acordul scris al Asociatiei CAPDD Bihor a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Asociatia CAPDD Bihor asigura utilizatorilor site-ului acces limitat pe acest site in scop informativ,  dar nu le confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al Asociației CAPDD Bihor.

Accesul si utilizarea paginii www.padureacraiului.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe acest site sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.padureacraiului.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor Asociatiei CAPDD Bihor.

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Asociația CAPDD Bihor si vizitatorul Site-ului se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor si serviciilor existente in ecodestinatia turistica Padurea Craiului. Asociatia CAPDD Bihor nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
– neafectarea (in sens negativ) a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Asociatia CAPDD Bihor nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau. Toate informatiile prezentate pe site cu privire la  activitati recreative si educationale, respectiv servicii turistice sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.padureacraiului.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Asociatiei CAPDD Bihor in lipsa unor acorduri ulterioare.

 OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

 Asociatia CAPDD Bihor nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Asociatia CAPDD Bihor are dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste conditii generale si continutul site-ului. Pentru a fi in permanenta informati, le recomandam vizitatorilor nostri sa verifice periodic aceasta sectiune.

Orice persoana care doreste sa acceseze unul din serviciile prezentate in site este rugata sa foloseasca mijloacele de contact afisate in sectiunea respectiva a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului  in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 INFORMATII PERSONALE

Pentru utilizarea acestui site, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Datele dvs. personale vor fi folosite numai in conditiile expres aratate in politica de confidentialitate afisata pe site. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Asociația CAPDD Bihor respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Asociatia CAPDD Bihor utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Asociatia CAPDD Bihor nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

MATERIAL FOTO si VIDEO

Toate pozele si filmarile existente pe site fac parte din arhiva Asociatiei CAPDD Bihor si sunt obiectului unui acord de folosinta incheiat cu autorul lor.

 Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.