Noutăți

Cazări hygge în Pădurea Craiului

Cazări hygge în Pădurea Craiului

Pădurea Craiului este „hygge”! În zonă găsești o varietate de activități care pot fi făcute alături de prieteni și familie, chiar și în sezonul rece, iar cazările sunt atât de pitorești încât iarna nu poți să nu te simți „cozy” pe meleagurile noastre.

Locurile de cazare din zonă sunt în mijlocul naturii, de unde poți admira priveliștea, te poți bucura de aer curat și liniște și te încarci cu energie.

Poza inceput

Ce este „hygge”?

„Hygge” exprimă un sentiment pe care îl ai atunci când ești fericit și te simți bine.

Acest cuvânt își are originea în cultura daneză, nu are o traducere concretă în nicio altă limbă, dar are câteva ingrediente cheie care îl definesc: confort, sentiment de bine și mulțumire, relaxare și bucurie.

Oameni primitori și gospodari, cazări cozy în locuri minunate, mâncare gustoasă, mediu plăcut, liniște și lipsă de stres, natură și priveliști pitorești… toate fac ca Pădurea Craiului să fie „hygge”.

Cazări „hygge” în Pădurea Craiului

  1. Tradițional Casa îți oferă oportunitatea să stai în căsuțe tradiționale românești, desprinse parcă din poveștile bunicilor. Simplitatea construcțiilor din lemn, acoperișul de paie, interiorul pitoresc și priveliștea către Munții Apuseni au un farmec aparte, iar mâncarea este delicioasă!

Căsuțele localizate pe coama dealului sunt cunoscute pentru cele mai fermecătoare apusuri. Ele au o capacitate de cazare potrivită atât grupurilor mai mari, cât și cuplurilor sau familiilor și pun la dispoziție și grupuri sanitare și bucătărie complet utilată.

Pe Valea Roșiei te așteaptă și multe activități și atracții: Peștera Meziad și Peștera Farcu, Cheile Cuților, trasee de alergare, ciclism sau via ferrata.

  1. Dolina Village e locul perfect pentru câteva zile liniștite! Se află în satul 10 Hotare din Șuncuiuș și este un loc unde te poți retrage atunci când vii dintr-o drumeție, fiind foarte aproape de traseele de pe Valea Crișului Repede.

Cele trei case de vacanță sunt case vechi, tradiționale, din lemn,adaptate pentru nevoile moderne. Fiecare căsuță are bucătărie complet utilată și spațiu sanitar. Mai mult, lângă căsuțe se află și un glamping cu 4 corturi, fiecare cu baie și bucătărie privată.

  1. Unique Tiny House este o cazare lângă malul Crișului Repede la jumătatea distanței dintre Oradea și Cluj. Este locul perfect unde te poți deconecta de la zgomotul orașului și petrece câteva zile liniștite în natură.

Situată chiar pe malul râului, căsuța este dotată și cu ciubăr, loc pentru focul de tabără, hamac, până și board games.

  1. Lake House este situată pe malul unui iaz de pescuit privat, terasa fiind suspendată chiar deasupra apei. Dacă pentru următoarea excursie căutai o oază de liniște și natură, aici te poți relaxa și bucura de vederea spre lac. Este dotată și cu șemineu, pentru extra cozyness!
  1. TogetherNest Glamping – este o căsuță pe roți. în inima naturii, unde te poți relaxa alături de cei dragi. Au ciubăr, jocuri de societate, loc pentru foc de tabără, ieșire către lac și o priveliște minunată!

Este potrivită și familiilor cu copii mici, zona este liniștită, departe de vecini, iar casa este dotată și cu facilități pentru bebeluși și todlers.

  1. Cabana Woody este tip A-frame și se află în Gălășeni și este dotată și cu piscină. Dacă alegi să te cazezi aici te poți aștepta la liniște și natură.

Bineînțeles că în zonă sunt multe alte opțiuni de cazare, pe care te invităm să le descoperi. Lista noastră este doar începutul. Și nu uita, că pe la noi pe website găsești toate detaliile de care ai nevoie, despre atracțiile naturale, culturale și activitățile pe care le poți face în zonă, pentru a-ți crea excursia ideală!